სიყვარულის წერილი იტალიას შანელისგან
შანელის 2025/26 წლის კრუიზის კოლექცია კომოს ტბის ფონზე, იტალიურ ვილაში წარადგინეს. შოუზე ვიხილეთ შანელის შავ-თეთრ ფერებში გამოწყობილი ქართველი მოდელებიც - მატილდა გვარლიანი და ნასტასია ლეგრან-ბაბლუანი.
ორშაბათი If.ge-თან ერთად, კულინარიული მოგზაურობის დღეა. დღეს ჩვენი რჩეული რეცეპტი ბოსტნეულის მომზადებას გვასწავლის ტკბილ-მჟავე სოუსში, რომელიც განსაკუთრებული არომატულობითა და გემოთი გამოირჩევა და რომლის მირთმევაც სურვილისამებრ შეგიძლიათ ბრინჯთან ერთად.
კერძის მომზადება ბევრ ძალისხმევას არ საჭიროებს. სულ რამდენიმე ინგრედიენტი და თქვენი უგემრიელესი ბოსტნეული მზადაა მთელი ოჯახისთვის.
ინგრედიენტები:
ტკბილ-მჟავე სოუსი:
მომზადების წესი:
1. დაჭერით ბოსტნეული სამკუთხედებად და მოათავსეთ ზეთიან ტაფაზე; მოთუშეთ ბოსტნეული 4-5 წუთის განმავლობაში.
2. ჯამში ჩაყარეთ შაქარი, დაუმატეთ ტომატი, ბრინჯის ძმარი, სოიოს სოუსი, სახამებელი და წყალი; კარგად აურიეთ.
3. ბოსტნეულს დაუმატეთ ტკბილ-მჟავე სოუსი. მიირთვით ბრინჯთან ერთად.